Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.

 BazdanisΟ Δρ. Γεώργιος Δ. Μπαζδάνης είναι διπλωματούχος της σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης (2007), κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο αντικείμενο της Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος (2009) και διδακτορικό δίπλωμα στην Περιβαλλοντική Μηχανική (2014) από το Πολυτεχνείο Κρήτης.
Έχει σημαντική εμπειρία στους τομείς απορρύπανσης υπογείων υδάτων, μηχανισμών απομάκρυνσης βαρέων μετάλλων και έργων επεξεργασίας νερού / λυμάτων (Διδακτορική Διατριβή: Απομάκρυνση επικίνδυνων ρύπων από υγρά απόβλητα με χρήση διαπερατών ενεργών φραγμών).
Η ερευνητική του δραστηριότητα περιλαμβάνει συμμετοχή σε 11 ερευνητικά έργα και 17 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων τα τελευταία εννέα χρόνια.
Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. από το 2014 για την επιστημονική υποστήριξη, τον στρατηγικό σχεδιασμό, τον συντονισμό και την παρακολούθηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων του Οργανισμού και την ενίσχυση της βιωσιμότητας και αποτελεσματικότητας των παρεμβάσεών του στην τοπική ανάπτυξη.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες βιογραφικό του εδώ:

image

Τεχνικό Γραφείο Μελετών Γ. Μπαζδάνης & Συνεργάτες

Το τεχνικό μας γραφείο μελετών ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται στην μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και γενική επιστημονική και τεχνική υποστήριξη λατομικών/μεταλλευτικών και τεχνικών έργων, βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Φιλοσοφία μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ποιότητας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των πελατών μας, με σεβασμό στη βιώσιμη διαχείριση των ορυκτών και φυσικών πόρων και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Newsletter

Εγγραφείτε για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τα νέα μας.
© bazdanis.gr. All Rights Reserved.
Privacy Policy